Medlemsinformation

VILL DU BLI MEDLEM?

Vårt medlemsår går från 1 April till 31 Mars. Du kan antingen fylla i en förfrågan nedan eller helt enkelt komma på någon av våra aktiviteter och lösa medlemskap.

Scrolla ner så kan du läsa om våra olika medlemsalternativ.

Vi fortsätter med fri entré på de flesta evenemang för medlemmar även för medlemsåret 2017/2018.

Om du har eget företag får du också annonsera utan kostnad på vår hemsida samt i medlemsbladet Gul & Blå.

Svenska Föreningens medlemsalternativ och vad som ingår:

Familj

• $50 per år ($90 för två år)
  • Inkluderar två vuxna och barn upp till 18 år. (Barn över 18 år är varmt välkomna att gå med som enskilda medlemmar.)
  • Fri entré till aktiviteter under medlemsåret
  • Tidningen Gul & Blå

Enskild

• $35 per år ($60 för två år)
  • Inkluderar en vuxen och barn upp till18 år.
  • Fri entré till aktiviteter under medlemsåret
  • Gul & Blå medlemsblad

Postmedlem

• $15 per år ($25 för två år)