Pubkväll

Den sista onsdagen i månaden är det svensk kväll på Neo, Queen’s Arcade, Queen Street

Vi träffas den sista onsdagen i varje månad från 18.00 till niotiden på Neo. Adressen är Level 1, Queen’s Arcade, 38-40 Queen Street, Central Auckland (karta). Det är nära till Britomart och färjan. Parkering finns på Downtown Carpark, 31 Customs Street och kostar $2 per timme från 18.00. Fråga i baren om du inte hittar oss andra svenskar.

Ett perfekt tillfälle att lära känna nya människor om du är ny här i Auckland eller om du har varit här ett tag men inte har träffat så många svenskar. Ingen anmälan behövs det är bara att dyka upp.

För mer information om Neo och vad dom har att bjuda på gå till www.drinkeatneo.com/

Välkomna!

Vill du ha mer information, skicka ett email till info@svenskaforeningen.org.nz. Kolla även in vår Facebook-grupp för uppdateringar och inbjudan till pubkvällarna.

OBS Pubkvällen är inställd om föreningen har något annat evenemang eller om det är helgdag, samt tar sommaruppehåll från mitten av december till mitten av februari.