Kommande aktiviteter och speciella evenemang:

Picknick i Cornwall Park söndag 8 december 2019

Väderutsikten för eftermiddagen är inte lysande med regn och åska förutspått, så vår picknick är inställd. / The weather prognosis for the afternoon is not brilliant with rain and thunder forecast, so our picnic is cancelled.

En God Jul önskas alla medlemmar / A merry Christmas to all members

Söndag 8 december kl. 12.00 – 15.00 är alla varmt välkomna till vår gemensamma adventspicknick

I år träffas vi i Cornwall Park vid krysset på kartan nedan. Från huvudinfarten på Green Lane West är på höger sida innan informationscentret. Liksom tidigare år håll utkik efter den svenska flaggan.

Vi ska ha ett gemensamt bord där alla som vill ställer medhavd förtäring, gärna något med julanknytning, att dela.
Ta med egen filt, tallrik, bestick och dylikt och ta gärna med spel e.dyl. om du har.

Ingen föranmälan nödvändig utan det är bara att dyka upp.

Välkomna!

picknick-2019-cornwall_park_map

Midsommarfirande 15 februari 2020
Nu är det dags igen för Svenska Föreningens årliga midsommarfirande.
Tid: Lördagen 15 februari 2020 klockan 13.00 – 16.00
Plats: Taitamariki Girl Guides Hall, Auburn Street Reserve, Takapuna (karta)
Ta med egen picknickkorg, filt att sitta på samt blommor och blad till midsommarstången!
Föreningen bjuder på en silltallrik, kaffe/te/saft och kaka.
Vi reser midsommarstången och dansar, går tipspromenad för både stora och små och ordnar lekar och fiskdamm (om vi har tur).
Bokbytarbordet står uppställt.

Gratis för medlemmar. Icke medlemmar: $15 för vuxna och $5 för barn.
Det går bra att teckna medlemskap vid entrén ($50 för familj som räcker till 31 mars 2021).

Anmälan senast 4 februari via länken (länk följer) – Ange antal vuxna + barn, TACK!
Varmt välkomna.

Våra regelbundna aktiviteter: