Kommande aktiviteter och speciella evenemang:

Pubkväll på Neo 26 juni 2019 kl 18.00 till 21.00

Vår traditionella pubkväll har fått ett ansiktslyft och är nu tillbaka i ny skepnad och i ny lokal. Centralt i CBD och med Happy Hour hela kvällen bara för oss. Den sista onsdagen i varje månad träffas vi på Neo, Level 1, 34 Queen Street, Auckland CBD (karta). Neo ägs av svenska Marianne och hennes man och på menyn finns många svenska smaskigheter. Den första kvällen bjuder Mariann på ett urval från menyn och behöver därför veta ungefär hur många vi blir, så om du tänker komma vänligen gå in på vår facbookgrupp och klicka att du kommer.

I fortsättningen behövs in föranmälan, det är bara att dyka upp. Ett perfekt tillfälle att lära känna nya människor om du är ny  här i Auckland eller du kanske har varit här ett tag men inte träffat så många svenskar.

Välkomna

LUCIA 1 september 2019 kl. 13.30 - 16.00

Kom och njut av glögg, hembakat och ljuva sånger
Föreningen står för kaffe/te, glögg och saft.
BYO Fika: Ta med något bakverk till kaffebordet!

Tid: Söndag 1 September 2019 kl 13.30 – 16.00

Luciatåget kommer under fikat runt 14.45 – 15.00. Barnen ska ta med sig Luciakläder hemifrån

Plats: Taitamariki Girl Guide Hall, 8 Auburn Street, Takapuna (karta).

Gratis för medlemmar.
Icke medlemmar: Vuxna $10, Barn $5
VÄLKOMNA!

Länk för anmälan följer

Ärtsoppa, Punsch & Pannkakor 17 oktober 2019 kl. 19.00

Torsdagen 17 oktober 2019 kl 19.00 träffas vi i Danish House, 6 Rockridge Avenue, Penrose (karta)
för vår traditionella torsdagsfest. Vi bjuder på:

Välkomstbål
Hemlagad Ärtsoppa med Punsch
Knäckebröd, ost och senap
Pannkakor med sylt och grädde
Kaffe/Te
OBS – övriga drycker köps i baren till bra priser (EJ BYO!)

Punschsånger
Lottförsäljning med fina priser (ta med cash)

OSA Senast 14 oktober!
Obligatorisk föranmälan senast 14 oktober 2018 via länken (följer). Ange hur många som kommer och om vegetarisk soppa önskas.

Gratis för medlemmar.
Icke-medlemmar $20 per person.

Alla hjärtligt välkomna!

Våra regelbundna aktiviteter: